Cosmin Agache– beat box umanitar pentru doi copii bolnavi

Cosmin Agache– beat box umanitar pentru doi copii bolnavi
Cosmin Agache, botoşăneanul care a uimit o Å£ară întreagă cu prestaÅ£ia sa la Românii au talent, va evolua pe scena Casei Tineretului vineri, 23 decembrie 2011, în cadrul spectacolului Tu eÅŸti MoÅŸ Crăciun!, ce va începe la orele 17.00.

Cosmin ÅŸi colegul său, Codrin, au acceptat să facă o demonstraÅ£ie de beat box în scop umanitar, spectacolul fiind organizat pentru strângerea de fonduri, în prag de Crăciun, pentru doi copii bolnavi din judeÅ£.

Este vorba despre Alexandra Groza, de 6 ani, din Dorohoi, care se luptă cu leucemia acută mieloblastică şi de David Gabriel Irimescu, din Botoşani, un copil de doar un an şi patru luni diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Alături de Cosmin şi Codrin, vor fi prezenţi pe scenă membrii asociaţiilor culturale Vis de Artist şi Arlechin, trupele Extasy şi Evolution Crew, Mirela Viţalariu şi membrii Centrului de Voluntariat Botoşani.

Biletele costă 5 lei ÅŸi pot fi achiziÅ£ionate la intrarea în sala de spectacole. Fondurile obÅ£inute urmează să fie virate, în mod egal, în conturile celor doi copii cărora le este dedicat evenimentul.

Spectacolul TU eÅŸti MoÅŸ Crăciun este organizat de AsociaÅ£ia B-Right Media – Centrul de Voluntariat BotoÅŸani, în parteneriat cu Societatea Cultural Artistică Arlechin, AsociaÅ£ia culturală Vis de Artist ÅŸi Consiliul JudeÅ£ean al Elevilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
8

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
53

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...