Corpul de control al lui Ciolos cere romanilor informatii utile despre cazul dezinfectantilor! La ce adresă se pot face "informările"!

Corpul de control al lui Ciolos cere romanilor informatii utile despre cazul dezinfectantilor! La ce adresă se pot face "informările"!
Corpul de control al premierului solicita, pe pagina de Facebook, informatii despre cazul dezinfectantilor din spitale.

"In vederea clarificarii situatiei dezinfectantilor medicali, aflata in atentia Corpului de Control al Primului Ministru, puteti trimite orice informatii utile la adresa de e-mail informatii@control.ro, insotite, in masura posibila, de elemente de suport pentru aceste informatii, si de datele dumneavoastra de contact", se scrie in mesajul citat.

La comentariul unei utilizatoare de Facebook ce acuza ca "vreti sa ne transformati intr-o natiune de delatori", Corpul de control a raspuns ca "exista persoane din sistemul de sanatate care au venit, din proprie initiativa, cu informatii. Reclamarea unor fapte grave, din cauza carora mor oameni in spitale, nu este un fapt reprobabil."  

De asemenea, cand s-a amintit ca SRI a spus ca a trimis 100 de informari pe aceasta tema, institutia a replicat ca "o sursa nu exclude folosirea si a altor surse de informatii".

"Folosim orice informatie, din orice sursa", se intareste in alt comentariu scris de corpul de control al premierului pe pagina de Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
18

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
68

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
26

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...