Coronavirus: Activitate suspendată și acces restricționat la o instutiție-cheie din Botoșani

Coronavirus: Activitate suspendată și acces restricționat la o instutiție-cheie din Botoșani

În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor, precum și limitării efectelor epidemiei determinate de virusul COVID 19, pentru care a fost emisă alertă la nivel mondial, având în vedere specificul instituției privind prelucrarea datelor informaționale ce impune interacțiunea zilnică cu publicul, precum și cu persoanele fizice și juridice autorizate, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) din Botoşani, anunță că începând de luni, 9 martie a.c., se suspendă activitatea de primire în audienţă în cadrul OCPI Botoșani și a birourilor sale teritoriale.

De asemenea, începând cu aceeași dată, se restricționează accesul publicului, precum și a persoanelor fizice și juridice autorizate în incinta instituției, cu excepția spațiilor destinate relațiilor cu publicul.

Totodată, se adresează rugămintea tuturor persoanelor fizice şi reprezentanţilor persoanelor juridice să-şi limiteze solicitările de acces în sediul instituţiei, venind în sprijinul soluţionării solicitărilor, de orice tip, prin asigurarea telefonică, prin fax sau prin e-mail a serviciilor de relaţii cu publicul şi/sau audienţe, de luni până joi, în intervalul orar 8:00-16:30, şi respectiv vineri, între orele 8:00-14:00”, spun reprezentanții instituției.

Potrivit surselor citate, solicitările pot fi transmise, prin folosirea următoarelor numere de telefon și adrese de mail, după cum urmează:

OCPI Botoşani:

- telefon 0231/582111 – secretariat OCPI Botoşani  ;

- telefon 0231/529138 – registratura Birou de Cadastru şi Publicitate Imobiliară  Botoşani

- fax 0231/586363

- e-mail: bt@ancpi.ro

BCPI Dorohoi:

- telefon 0231610201-  registratura Birou de Cadastru şi Publicitate Imobiliară  Dorohoi

- fax: 0231610200

- e-mail:bcpi.dorohoi@ancpi.ro

BRP Darabani:

- telefon   0331130152

- fax 0331139934

- e mail: brp.darabani@ancpi.ro

BRP Săveni:

- fax  0374462730

- e-mail: brp.saveni@ancpi.ro

De asemenea se se recomandă atât persoanelor fizice cât și celor juridice ce derulează activități  specifice ce interacționează cu OCPI să utilizeze căile de comunicare electronice pentru depunerea lucrărilor cât și pentru solicitarea de informații.

Pentru asigurarea implementării  măsurilor  ce se impun pentru limitarea cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, facem apel la înţelegere şi la conştientizarea importanţei aplicării tuturor măsurilor de natură a preîntâmpina orice situaţie de risc, și adresăm rugămintea tuturor persoanelor fizice sau reprezentanţilor persoanelor juridice  care solicită acces la  registratura instituţiei să folosească dezinfectantul pentru mâini şi, după caz, măşti de protecţie și mănuşi de unică folosinţă”, mai precizează reprezentanții instituției.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
216

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
358

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...