CORNI: Lupte politice cu praznic electoral si reclamatii la garajul cu etaj!

CORNI: Lupte politice cu praznic electoral si reclamatii la garajul cu etaj!
Deputatul Costica Macaelti ii acuza pe democrat-liberali ca impart mita electorala in satele din comuna Corni. Acesta spune ca a vazut joi in scoala de la Balta Arsa cum PDL a organizat un praznic, iar oamenilor li se imparteau pungi cu produse alimentare.
 
"Eu stiu ca praznicul se face duminica si in niciun caz intr-o scoala. Cu pungi Ovisim cei de la PDL impart mita electorala la Corni, la Sarafinesti. Iar pe seful de la Inspectoratul in Constructii, Viorel Ciobanu, l-am vazut cu masina de serviciu cum facea campanie la Balta Arsa", a declarat deputatul Costica Macaleti.
 
Acuzatiile lui Macaleti au fost completate de colegul sau Gheorghe Marcu, acesta aducand in discutie si culoarea sub care a intrat in cursa candidatul PDL.

"Lupul isi schimba parul dar naravul ba, iar PDL si-a schimbat culoarea din portocaliu in verde innourat, dar isi pastreaza obiceiul de a da mita electorala", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD. 

Nu numai social-democratii au facut referiri la alegerile de la Corni, presedintele PNL Florin Turcanu spunand ca vrea sa traga un semnal de alarma, in special cu privire la implicarea sefului Inspectoratului in Constructii in campania pentru Primaria Corni.

"As vrea sa trag un semnal de alarma si sa il rog pe domnul inspector Viorel Ciobanu sa nu foloseasca functia publica in a-si plati polite politice in comuna Corni. A venit un domn Pocreata Vasile, dintr-un sat din comuna Corni, care s-a inscris in PNL, este un om de afaceri, si pana acuma domnul Viorel Ciobanu nu l-a avut in vizorul dumnealui, sau nu a avut la cunostinta ca acest domn nu are autorizatie decat pe casa si pe grajd, nu are autorizatie pe garaj. I-a oferit un “premiu  de 1.000 de lei, o amenda, domnului Pocreata, pentru ca nu a vrut sa sustina PDL si sustine PNL. Este o razbunare", a spus deputatul Florin Turcanu.

In replica, Viorel Ciobanu spune ca nu este vorba despre o actiune politica, ci ca s-a actionat in urma unei reclamatii. 

"Nu este nicio presiune politica, este doar in mintea lui Turcanu. Eu am dat curs unei reclamatii si nu am dat amenda pentru ca persoana in cauza nu avea autorizatie pentru garaj, daca garaj inseamna o constructie cu parter si etaj, acolo era un garaj si deasupra locuinta, si nu avea autorizatie. Iar despre acuzatiile celor de la PSD cum ca ma foloseam de masina institutiei, eu foloseam masina tocmai pentru a rezolva aceste reclamatii. Este o lupta politica si cei de la PNL si PSD nu mai stiu cu se sa iasa in presa", a precizat Viorel Ciobanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
7

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
32

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
37

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...