Corneliu Vadim Tudor a murit

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, in jurul orei 18.30. Luni dupa-amiaza, acesta fusese transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace.

Presedintele PRM a trecut la cele vesnice la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, informeaza Mediafax.

Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor.

Politicianul a suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale. Se pare ca acesta avea un edem pulmonar, care i-a agravat starea de sanatate.

La cateva ore dupa operatie, presedintele PRM a murit.

Medicii au declarat decesul la ora 18:30.

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva ore, un text despre un concert la care a asistat in weekend.

Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, in martie 2013, la sectia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitala.

Vadim Tudor s-a nascut pe 28 noiembrie 1949, Bucuresti. A fost fondatorul Partidului Romania Mare (cunoscut ca PRM) si membru al Parlamentului European. Vadim Tudor a fost discipolul scriitorului Eugen Barbu.

Dumnezeu să îl ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...