Corneliu Furtună, pregătit să devină viceprimar. "Nu este o recompensă"

Consilierul local Corneliu Furtună consideră că funcția de viceprimar, pe care se pregătește să o ocupe în cel mai scurt timp, nu este o recompensă și spune că va avea foarte multă treabă dacă va intra în Executivul Primăriei Botoșani.

Furtună spune că plecarea de la conducerea Primăriei a lui Eugen Țurcanu și a Cătălinei Lupașcu nu ar trebui interepretată ca o schimbare ca urmare a faptului că nu și-ar fi făcut treaba. Din punctul său de vedere, cei doi și-au dus la îndeplinire excelent atribuțiile de serviciu.

“Sunt pregătit pentru funcția de viceprimar ca oricare dintre consilierii Mișcării pentru Botoșani. Trebuie să păstrăm dreapta, trebuie ca Botoșaniul acesta să fie guvernat sunt atâtea probleme care au fost începute și lăsate neterminate, nu au fost continuate cele vechi, apar probleme zilnice ca în orice sistem și acestea trebuie făcute pentru că văd că nu se prea mișcă nimic. Domnul primar va fi șeful nostru, așa e organigrama, așa trebuie, atâta timp cât domnia sa propune lucruri bune pentru Botoșani ca și până acum toți cei din Mișcarea pentru Botoșani vor vota pentru. Nu cred că se poate plânge cineva din PSD că nu am votat aceste proiecte. În jur de 80% au trecut așa cum au fost propuse", a declarat Corneliu Furtună.

PNL a semnat la nivel local un protocol de colaborare cu PNȚCD în Consiliul Local și Consiliul Județean. Furtună spune că nu a fost ofertat de PSD pentru a le oferi sprijinul în Consiliul Local, afirmând că nu s-a gândit nicio clipă să părărsească partidul al cărui președinte este la nivel local.

“Nu am avut discuții cu social-democrații din luna aprilie. Am mai fost câteva minute în biroul domnului primar joia trecută și i-am explicat situația. Această schimbare la nivelul viceprimarilor nu este o recompensă. Exclus treaba aceasta. Am avut oferte foarte seriose de a mă suspenda din partid pentru a fi prefect, de exemplu, și nu am vrut. Eu dacă fac treaba aceasta, cu viceprimarul, o fac pentru PNȚCD, nu pentru Furtună personal", a încheiat Corneliu Furtună.

O ședință extraordinară pentru schimbarea viceprimarilor ar putea avea loc săptămâna viitoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...