Corneliu Furtună cere rezolvarea problemei cu canalizarea de la intersectia de la Bazar

Consilierul local Corneliu Furtună a adus în atenţia colegilor din Consiliul Local o problemă pe care a semnalat-o la intersecţia de la Bazar, unde spune că atunci când plouă apa bălteşte şi nu este preluată de sistemul de canalizare.

"Acea frumoasa intersectie de la Pod de Piatra, finalizata in sfarsit, are o problema la canalizare. Un sfert din intersectie este inundata si apa balteste langa o gura de canalizare si banuiesc o greseala de lucru, cand a fost realizata acea structura si fiind in termen de garantie daca poate sa mearga cineva sa o remedieze ca e langa linia de tramvai", a spus Furtuna.

Viceprimarul Eugen Turcanu a spus ca ordinul pentru deschiderea fantanii a fost acum cateva saptamani de primar si de fostul viceprimar Cosmin Andrei, si ei ar trebui acuma sa ceara sa se opreasca fantana, cand ploua.

"S-a dat drumul la fantanta arteziana, nu este mentenanta, nu este nimic, de asta e apa, nu s-au pus senzori de ploaie si de vant de asta si cand ploua functioneaza si rog pe domnul Cosmin Andrei sa dea telefon si sa inchida fantana", a spus viceprimarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...