Cornel Sfaiter, discutie de 30 de minute cu jucatorii: "Am intrat in vestiar si....". Va fi prezent la antrenamentul de sambata! FOTO

Cornel Sfaiter, discutie de 30 de minute cu jucatorii: "Am intrat in vestiar si....". Va fi prezent la antrenamentul de sambata! FOTO
Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a anuntat ca pana duminica va incerca sa gaseasca un nou antrenor, care va sta pe banca la meciul de luni cu ACS Poli Timisoara.

"Am luat aceasta decizie pentru ca nu functionau lucrurile si nu am aratat bine la ultimele meciuri. Am considerat ca sunt sufiente 10 etape ca sa redresam corabia. Stim cu totii ce inseamna FC Botosani pentru noi si cat am muncit ca sa ajungem aici si Doamne Fereste nu vreau sa ma gandesc la lucruri neplacute. Am decis ca e mai bine sa incheiem colaborarea cu Criti Pustai. Echipa nu a aratat bine si noi avem jucatori valorosi. Aseara am avut o discutie cu Cristi si a ramas sa vorbim astazi.", a declarat Cornel Sfaiter.

Acesta a avut o discutie serioasa si cu jucatorii, cerandu-le sa fie ca fratii in aceste momente si sa se concentreze 

"Am intrat in vestiar si am vorbit cu jucatorii si le-am cerut maxima seriozitate din acest moment pentru ca luni avem un meci foarte greu. E ca o adevarata finala si le-am cerut seriozitate. Le-am cerut un punct de vedere, de ce suntem unde suntem? Ii vreau maine la antrenament la capacitate de 200 %. Bejan va conduce antrenamentul de maine, urmand ca duminica sa decidem noul antrenor. Jucatorii, din 25, 10 sunt nemultumiti. Le-am si spus ca niciodata nu vor fi multumit si le-am carut sa fie ca niste adevarati frati si am incredere. Am mai trecut prin aceste momente si ne-am revenit. Vreau sa fiu si eu la antrenamente. Voi fi langa ei. Am discutat si cu capitanul si cu tot grupul. Sunt alaturi de ei in aceste momente.", a adaugat presedintele FC Botosani.

Antrenamentul de vineri al botosanenilor a fost condus de Alin Bordeanu si Alin Bejan.









 

 

Spune-ne opinia ta