Copilul de 3 luni s-a inecat in cazanul cu apa in timp ce parintii lui dormeau, in aceeasi camera!

Copilul de 3 luni s-a inecat in cazanul cu apa in timp ce parintii lui dormeau, in aceeasi camera!
Tragedie intr-o familie din judetul Botosani, dupa ce un bebelus de 3 luni s-a inecat int-un cazan cu apa. Descoperirea a fost facuta dis-de-dimineata, chiar de catre parinti, care insa au cerut ajutor abia dupa mai bine de doua ore.

La fata locului s-au deplasat politistii, pentru a stabili ce s-a intamplat. Cei doi soti din comuna Gorbanesti, Marinela şi Alin Hoanca, au impreuna cinci copii, iar cel mai mic dintre ei, o fetita, avea doar trei luni. Potrivit celor povestite de parinti, fetita de trei luni dormea pe soba, iar ei pe un pat, in aceeasi camera. Cu toate acestea, cei doi nu au putut explica cum a ajuns bebelusul in cazanul cu apa fara ca ei sa simta ceva.

"Ne-am culcat pe la doua (n.r.: de dimineata). Cand ne-am trezit pe la sase, l-am gasit mort", a incercat sa explice mama micutului. Desi vecinii au vazut politia in curtea familiei Hoanca, nu si-au dat seama ce s-a intamplat.

"L-am vazut pe seful de post de dimineata ca a intrat la ei. Cand el a iesit, pe parinti i-am vazut plangand, apoi i-au dus pe copii de acasa, la un alt vecin", a povestit Petru Puscasu.

Cu toate ca micutul a fost gasit inecat in jurul orei 06.00 de dimineata, oamenii legii au fost anuntati de tata abia dupa doua ore. La fata locului a ajuns o echipa de criminalisti care face cercetari pentru a stabili cu exactitate cum a murit fetita, in acelasi timp fiind dispusa si o necropsie. Oamenii legii au sesizat si Autoritatea Tutelara din comuna pentru a declansa o ancheta.

"S-a constituit o echipa operativa pentru a efectua cercetari la fata locului in vederea stabilirii cauzelor in care a survenit decesul minorei", a sustinut inspectorul principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
4

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
741

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
105

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...