Copilul accidentat de masina Politiei este in afara pericolului!

Copilul accidentat de masina Politiei este in afara pericolului!
Un elev al Colegiului National Mihai Eminescu a fost accidentat chiar in fata scolii, si chiar de masina Politiei.

Un autoturism in care se deplasa un echipaj al Serviciului de Investigatii Criminale al Politiei Botosani a lovit un copil care s-a angajat in traversarea strazii chiar prin dreptul unitatii de invatamant.

Autoturismul, in care se aflau trei angajati ai IGPR, a virat brusc dreapta, ajungand cu doua dintre roti pe trotuar, evitand astfel ca impactul sa fie si mai periculos.

Baiatul de 13 ani s-a ales cu un traumatism cranio-facial si cu o sperietura zdravana! S-a ridicat insa singur de pe carosabilul umed.

Desi parea ca nu a patit nimic, acesta a fost condus de politisti, impreuna cu parintii, la Centrul de Primire Urgente din Spitalul de Pediatrie Botosani, pentru investigatii suplimentare, urmand ca soferul de 36 de ani sa fie anchetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

Echipajul Politiei se afla in misiune.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
440

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
449

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
265

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...