Copila de doar 3 ani, ranita intr-un accident rutier la Flamanzi!

Copila de doar 3 ani, ranita intr-un accident rutier la Flamanzi!
Inconştienţa unei şoferiţe ar fi putut avea urmări tragice! O fetiţă de numai 3 ani a ajuns pe patul de spital după ce maşina în care micuţa se afla s-a oprit într-un şanţ.

Duminică, în jurul orei 14.10, în timp ce conducea un autoturism pe pe D.C. 47, în comuna Flămânzi, judeţul Botoşani, C. M., de 37 de ani, din satul Cordun, orașul Flămânzi, județul Botoșani, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile unui carosabil acoperit cu pietriș, a pierdut controlul asupra  direcţiei  de mers, împrejurare în care autoturismul a părăsit partea  carosabilă, ajungând în  şanţul de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorei C. A., de 3 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Aceasta a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoșani, rămânând internată pentru investigații medicale și acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Aceasta este cercetată sub aspectul săvărşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
1

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
113

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
26

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...