Copilă de 13 ani băgată în spital de propriul tată, după ce a fost bătută cu un cablu!

În loc de mângâieri şi afecţiune, o copilă în vârstă de 13 ani, din Flămânzi are parte de o copilărie de coşmar, cel care îi face viaţa un chin fiind propriul tată.

Fetiţa a ajuns vineri la spital, după ce a fost bătută de tată, fiind lovită cu un cablu peste picioare.

Părinţii minorei sunt despărţiţi, tatăl său trăind acum cu o altă femeie, cu care de asemenea are copii. Fata de 13 ani a fost lăsată în grija bunicii paterne, mama fiind plecată, dar cu toţii locuiesc în aceeaşi curte.

Vineri, nervos că fiica sa a vrut să plece la cineva în vizită, cel care îi este tată a luat-o la bătaie, după ce a scăpat din mâinile lui copila ajungând la spital, unde a fost diagnosticată cu echimoze şi contuzii la nivelul picioarelor. 

Cadrele medicale de la Secţia de Pediatrie au anunţat şi Poliţa, care a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. De asemenea, a fost anunţată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va declanşa o anchetă. 

“Am demarat cercetările necesare şi în cazul în care ajungem la concluzia că tatăl este vinovat putem demara procedurile pentru decăderea din drepturile părinteşti", a declarat Dan Şlincu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...