Copil transferat la Iasi dupa un accident suferit chiar in interiorul Spitalului de Pediatrie din Botosani!

Copil transferat la Iasi dupa un accident suferit chiar in interiorul Spitalului de Pediatrie din Botosani!

 Spitalul de Copii Botosani  

Un copil de doar sase luni a fost transferat la Iasi dupa un accident suferit chiar in interiorul spitalului in care se afla internat!

Accidentul, mai putin obisnuit, a avut loc ieri dimineata, la Spitalul de Pediatrie Botosani.

A.S., in varsta de doar sase luni, din Curtesti, era internat de cateva zile, impreuna cu mama sa, pe sectia Pediatrie I, diagnosticat cu pneumonie.

Baietelul, care cantareste 11 kilograme, a cazut ieri dimineata din pat si s-a lovit cu capul de podeaua tare a salonului. Din spusele cadrelor medicale, totul s-a intamplat in momentul in care mama micutului a plecat la baie, nu inainte de a le ruga pe celelalte mame din salon sa aiba grija de micut.

A fost de ajuns o fractiune de secunda pentru a se produce nenorocirea. Copilul a suferit rani grave dupa ce a cazut din patut.

"Copilul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral cu fractura parieto-occipitala dreapta prin cadere de pe pat. A suferit un soc traumatic, a fost stabilizat de noi si apoi s-a luat decizia de a fi trimis la Iasi pentru investigatii suplimentare. Este exact problema pe care noi am observat-o de mai mult timp. Unele mame se interneaza in spital cu copilul, dar nu au grija de el. Daca era fara mama, vina apartinea personalului medical", a precizat medicul specialist Iuliana Kadar, purtator de cuvant al Spitalului de Copii Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
12

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
54

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...

Zeci de avertismente și amenzi în Centrul Vechi al orașului, polițiștii locali au ”stins” și câteva scandaluri!

astăzi, 09:51
48

Poliția Locală a municipiului Botoșani, prin intermediul polițiștilor locali din cadrul Biroului Dispecerat și Evidența Persoanelor, din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază B...