Copil taxat pentru absenţa de la o petrecere. Părinții săi au găsit factura în ghiozdan

Copil taxat pentru absenţa de la o petrecere. Părinții săi au găsit factura în ghiozdan
Părinţii unui băiat de cinci ani trebuie să plătească o sumă de bani, după ce copilul nu s-a prezentat la petrecerea unui coleg. Acest lucru ar fi provocat pagube în bugetul familiei sărbătoritului, care acum vrea să-şi acopere pierderea. Lucrurile sunt destul de serioase şi s-ar putea ajunge chiar la un proces.
 Alex, un copil de 5 ani din Marea Britanie, trebuia să participe la aniversarea unui coleg de şcoală, organizată la un centru de schi din Plymouth. Cum planurile familiei s-au schimbat în ultimul moment, copilul de cinci ani nu a mai ajuns la petrecere şi nici mama sa nu a reuşit să-i anunţe la timp pe părinţii sărbătoritului. S-a gândit că îşi va cere scuze apoi, dar nu a mai apucat, căci s-a trezit cu nota de plată a petrecerii în ghiozdanul băiatului.

"Partenera mea s-a uitat în ghiozdanul lui şi a găsit un plic maro acolo. L-a deschis, a văzut ce era şi mi l-a adus. Era o factură pentru neprezentarea copilului la petrecere, în valoare de 15,95 lire sterline. Era o factură reală, cu toate detaliile oficiale, inclusiv cele bancare, adresa de e-mail, nume şi număr de telefon", povestește Derek Nash, tatăl copilului, conform Digi24.
Furios, tatăl copilului a mers să ceară explicaţii.
"I-am bătut la uşă. Ea a deschis şi i-am spus că am găsit factura în ghiozdanul fiului meu şi că eram supărat din cauza aceasta. Pentru că eram supărat, i-am spus că nu va primi niciun penny de la mine", spune Derek Nash.
Cazul ar putea ajunge în instanţă după ce mama sărbătoritului a ameninţat că va face totul pentru a-şi recupera cele 15,95 de lire sterline. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
20

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
153

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...