Copil rănit grav de un camion care circula pe șosea fără șofer! FOTO
ACCIDENT!

Copil rănit grav de un camion care circula pe șosea fără șofer! FOTO
Un accident mai puțin obișnuit, în urma căruia un copil a fost rănit, a avut loc, marți, pe drumul Botoșani-Iași, la intrare în orașul Flămânzi.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Coțușca, conducea un autocamion, iar la un moment dat a tras pe dreapta și a coborât pentru a bea apă, dar a uitat să asigure mastodontul.

Autocamionul s-a pus în mișcare, iar după câțiva metri a intrat într-un autoturism parcat în care tocmai urcau un copil de 5 ani și mama sa, după care mașina de mare tonaj a rupt parapetul de pe marginea drumului și s-a răsturnat în șanț.

Copilul a fost rănit grav la un picior, după ce a fost prins între portieră și autocamion, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Șoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest de polițiștii ajunși la fața locului, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.






 (Foto: Ionut Rebenciuc)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
51

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
168

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
82

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...