Copil gasit mort in dulapul din casa unei tinere de 18 ani

Copil gasit mort in dulapul din casa unei tinere de 18 ani
Un nou-nascut a fost gasit de politistii suceveni mort într-un dulap din locuinta unde o tanara în varsta de 18 ani a nascut copilul, fara sa fie asistata medical. Bebelusul a murit din cauza hemoragiei prin cordonul ombilical sectionat, dar nelegat.

Agentii Postului de Politie din comuna Zamostea au fost sesizati de Spitalul municipal Radauti în legatura cu o tanara, Silvia G. (18 ani), din localitate, care fusese internata cu sangerari în zona organelor genitale, existand suspiciuni ca a nascut prematur.

Tanara nu a dat detalii despre fetus, iar în urma verificarilor s-a stabilit ca aceasta locuieste la o sora în comuna Gramesti, în locuinta careia au fost gasite haine cu pete de sange, iar într-un dulap cadavrul unui copil nou-nascut.

Cu ocazia efectuarii necropsiei, s-a stabilit ca nou-nascutul s-a nascut viu, viabil si la termen si ca a trait dupa nastere 15-20 minute.

Potrivit concluziilor preliminare, moartea nou-nascutului s-a putut datora "hemoragiei externe prin cordon ombilical sectionat si neligaturat, în conditii de nastere neasistata, cadavrul nou-nascutului neprezentand urme de violenta". Politistii fac cercetari în acest caz privind moartea suspecta a nou-nascutului si asteapta concluziile medico-legale definitive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
303

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
441

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...