Copil de 9 ani, din Suceava, accidentat pe o strada din municipiul Botosani!

Din primele cercetări, rezultă că vina aparţine minorului, care a intrat pe partea carosabilă fără să se asigure. Cu toate acestea, conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Luni, în jurul orei 20.20, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota pe o alee care face legătura între strada Împărat Traian şi strada Ştefan cel Mare din municipiul Botoşani, C. Marcel, de 50 de ani, din municipiu, l-a accidentat pe I. A., de 9 ani, din municipiul Suceava, care a pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoara a minorului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.   

Din primele cercetări a rezultat că vinovat de producerea accidentului se face minorul I.A., care nu a respectat regulile privind circulaţia pietonilor.

Faţă de C. Marcel se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
362

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
655

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1045

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...