Copil de 8 ani accidentat la Tocileni!

Copil de 8 ani accidentat la Tocileni!
Un copil de 8 ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un autoturism condus de un sofer in varsta de 25 de ani. Micutul se angajase in traversarea drumului fara sa se asigure, spun anchetatorii.

Duminica, in jurul orei 16.00, B. Ciprian, in varsta de 25 de ani, din municipiul Botosani, posesor la permisului de conducere categoria B din anul 2005, conducea un autoturism pe D.C. 31.

In localitatea Tocileni, comuna Stauceni, judetul Botosani, a surprins si accidentat usor pe minorul D. E., de 8 ani, din localitate, care s-a angajat in traversarea drumului in fuga si fara sa se asigure.

Victima a fost transportata la Spitalul de Pediatrie Botosani, unde a fost internata pentru investigatii de specialitate, fara a fi puse in evidenta leziuni osoase.

In momentul producerii accidentului, conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

"Din primele cercetari efectuate, s-a constatat ca accidentul s-a produs din culpa victimei, care s-a angajat neregulamentar in traversare", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

Se continua cercetarile pentru a se stabili daca in sarcina conducatorului auto se poate retine vreo culpa in producerea accidentului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
242

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
127

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
380

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...