Copil de 4 ani, in stare critica, dupa ce i-a cazut televizorul peste cap! FOTO

Un baietel in varsta de 4 ani a ajuns, miercuri dimineata, la Centrul de Primiri Urgente de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean "Mavromati", in stare foarte grava, dupa ce un televizor din casa i-a cazut peste cap.

Din cate se pare, copilul, care este din localitatea Brehuiesti, comuna Vladeni, s-a jucat in casa impreuna cu alti copii, iar la un moment dat a tras de televizor, iar acesta i-a cazut in cap. O ambulanta a ajuns la fata locului si l-a preluat pe baiat.

Ajuns la Sectia de Pediatrie, dupa ce i-au acordat primele ingrijiri, medicii botosaneni au decis sa-l transfere la o clinica din Iasi pentru a putea fi consultat de un neurochirurg, si asta pentru la Botosani nu exista unul.

Medicul Teodor Bejenaru, chirurg pediatru in cadrul Sectiei de Pediatrie, a fost chemat sa evalueze copilul, acesta precizand ca lipsa unui neurochirurg la Botosani este o problema grava.

"Copilul este in stare critica. Prezinta un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu hemoragie si necesita consult neurochirurgical si nu exista medic neurochirurg in Botosani, o problema importanta. Va fi trimis la un neurochirurg pentru investigatii, dar se pierde timp pe drum. Noi il stabilizam si il trimitem mai departe, dar pacate nu exista neurochirurg care sa rezolve cazul in termen scurt", a declarat medicul Teodor Bejenaru.

Copilul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgente Botosani pentru a fi examinat de computerul tomograf, dupa care va fi transportat la Iasi cu o ambulanta si asta pentru ca elicopterul SMURD nu poate zbura, dupa ce meteorologii au emis un COD GALBEN de vant in judetul Botosani.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Controale ale polițiștilor de la Imigrări pe tot teritoriul județului: Ce nereguli au descoperit!

astăzi, 17:15

În perioada 3 – 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat patru acțiuni în Județul Botoșani, dintre care trei au fost efe...

Minor suspect de furt, prins de un jandarm botoșănean!

astăzi, 15:37

În această dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, un băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, cu dom...

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...