Copil de 11 ani cu mâna ruptă, ajutat de un jandarm botoșănean ieșit la picnic în pădure cu familia! (foto)

Bărbatul a chemat ambulanța și a însoțit minorul până la întâlnirea cu personalul medical.

Copil de 11 ani cu mâna ruptă, ajutat de un jandarm botoșănean ieșit la picnic în pădure cu familia! (foto)

Sâmbătă după-amiază, un jandarm botoșănean ieșit la iarbă verde în pădurea Zamca de lângă municipiul Suceava, împreună cu soția, a auzit în apropiere o voce de copil care striga după ajutor.

Era vorba despre un băiat în vârstă de 11 ani, care s-a accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta, după ce a pierdut controlul acesteia și s-a lovit de un copac.

Jandarmul a evaluat starea băiatului si a solicitat de îndată, prin apel la 112, prezența unei ambulanțe, întrucât erau semne evidente că, în urma impactului, băiatul își rupsese mâna.

Având în vedere că in zonă nu exista un drum de acces, colegul nostru a luat decizia de a-l însoți pe băiat, aproximativ un kilometru, pe jos, până la întâlnirea cu personalul medical.

Între timp, colegul nostru a luat legătura cu părinții copilului pentru a-i informa despre starea acestuia.

Copilul a fost condus în siguranță de către jandarm la locul de întâlnire cu personalul medical, unde era așteptat și de tatăl său. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
29

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
598

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
190

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...