Copil accidentat mortal de un autobuz din Botosani!

Copil accidentat mortal de un autobuz din Botosani!
Tragicul eveniment rutier s-a petrecut vineri seara la Targu Frumos, copilul de numai 13 ani angajandu-se in traversarea strazii prin loc nepermis. Pentru a-i salva viata, a fost solicitat elicopterul SMURD, insa eforturile medicilor s-au dovedit a fi zadarnice. Autobuzul apartine firmei Priscom Botosani, calatorii fiind preluati de o alta masina pentru a ajunge la destinatie. 

"Un anunt disperat la 112 ne-a anuntat despre un accident in care un baiat de 13 ani a fost lovit de catre o masina. S-a trimis elicopterul care a preluat acest copil in curs de resuscitare, se instalase stop cardiorespirator in context de politrauma, componenta  craniocerebrala, faciala si abdominala. Din pacate, un stop din trauma are sanse extrem de reduse de a avea succes la resuscitare si prognosticul este extrem, extrem de rezervat", declara imediat dupa tragedie Diana Cimpoesu, medic coord. UPU SMURD Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi, conform TeleM Iasi. Din păcate, starea baiatului a fost mult prea grava, astfel ca eforturile medicilor au fost in zadar.

"Accidentul s-a petrecut in jurul orelor  15.00, la intrarea din orasul Tirgu  Frumos. Este vorba de un minor care a traversat neregulamentar strada si a fost accidentat de un autobuz transport persoane care circula pe ruta Botosani - Iasi. Soferul nu  consumase bauturi alcoolice. Noi efectuam cercetari pentru a stabili clar cum s-a  produs acest eveniment rutier", a declarat Madalin Taranu, purtator de  cuvint IPJ Iasi.

Primarul din Targu Frumos sustine ca baiatul este de la scoala speciala Trinitas unde sunt ingrijiti copiii cu deficiente mentale.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
23

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
35

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
289

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...