Copiii și pompierii din Botoșani, în misiune de salvare a ursulețului Daisy și a cățelușului Aky!

Locul de desfășurare a intervenției este Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean Botoșani, între orele 09.00 – 13.00. Pe timpul intervenției, copiii vor fi îmbrăcați în costume de protecție.

Copiii și pompierii din Botoșani, în misiune de salvare a ursulețului Daisy și a cățelușului Aky!

Pe 1, 2 și 3 iunie 2018, pompierii botoșăneni îi invită pe toți copiii să participe la misiunea de salvare a ursulețului "Daisy" și a cățelușului "Aky".

Locul de desfășurare a intervenției este Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, în fața Muzeului Județean Botoșani, între orele 09.00 – 13.00.

La misiune va participa și pompierul Sam, care a reușit să ajungă în mijlocul copiilor din Botoșani cu ajutorul specialiștilor de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani. 

Pentru salvarea ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”, micii salvatori vor avea de parcurs un traseu care implică trecerea printr-un tunel, urcarea pe un tobogan, alergarea printre jaloane și stingerea unui incendiu imaginar.

Pe timpul intervenției, copiii vor fi îmbrăcați în costume de protecție, puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

„1 Iunie în siguranță alături de pompierii botoșăneni!” este o activitate interactivă, cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență și va fi realizată cu sprijinul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani, Societății Naționale de Crucea Roșie – Filiala Botoșani și Fundației pentru SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
163

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
924

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
449

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...