Copii intoxicati cu monoxid de carbon, in urma unui incendiu!

Interventie a politistilor botosaneni, alaturi de pompieri, la doua incendii izbucnite ieri pe raza judetului Botosani.

Duminica, in jurul orei 15.50, in urma unui apel de urgenta, politistii din comuna Roma s-au deplasat la o livada de pe raza localitatii Cotirgaci, comuna Roma, unde a izbucnit un incendiu.

La fata locului s-a deplasat si un echipaj de pompieri, care a localizat si stins incendiul care a afectat doar vegetatia uscata de langa livada. Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea cauzei incendiului.

Un alt incendiu a izbucnit duminica seara, in jurul orei 19.15, la locuinta numitei H. Luminita, de 35 de ani, din localitatea Ungureni, judetul Botosani.

"Politistii deplasati la fata locului au constatat ca incendiul s-a produs in incinta locuintei, fiind localizat si stins de catre vecini pana la sosirea pompierilor. In urma incendiului, doi copii ai proprietarei, in varsta de 3,8 si respectiv 5 ani, au suferit intoxicatii cu monoxid de carbon, fiind preluati de catre ambulanta si transportati la Spitalul de Pediatrie Botosani, unde au fost internati", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca, in momentul izbucnirii incendiului, minorii se aflau singuri in locuinta, sursa probabila a incendiului fiind o scanteie produsa de focul aprins din soba care a aprins asternuturile unui pat din apropierea sobei.

Ambele cauze urmeaza a fi solutionate procedural, se precizeaza in comunicatul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
112

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
144

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
238

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....