Controversă după ce un copil de 7 ani a câștigat marele premiu la „Românii au talent”. Rareș a împărțit internetul în două

Rareș Prisacariu, un copil de 7 ani din Botoșani, a fost votat câștigător al emisiunii „Românii au Talent”. Anunțul a stârnit o dezbatere aprinsă pe rețelele sociale.

În timp ce unii utilizatori i-au lăudat recitalurile, unele cu tentă naționalistă, alții spun că au fost concurenți mult mai talentați care ar fi meritat să câștige.

„Sunt foarte emoționat pentru că am putut să fac o impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam ca oamenii să mă voteze, dar nu mă așteptam să câștig premiul cel mare „Românii au talent”. Parcursul emisiunii a fost foarte frumos, am avut foarte multe emoții și cred că de asta am transmis atât de mult”, a spus Rareș, după ce a aflat că este marele câștigător, relatează ProTV, potrivit Digi24.ro.

Controversă pe rețele sociale

Reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. Unii laudă talentul copilului, alții spun că nici nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită. Sunt și utilizatori care spun că alți concurenți erau mult mai talentați și ar fi meritat să câștige marele premiu.

Iată câteva dintre comentarii, așa cum au fost ele publicate, fără editare:

Copil minunat și binecuvântat, mergi mai departe nu contează ce spune lumea, ei te-au ales, oricum nu poți mulțumi pe toți niciodată !!”

„Dacă rezultatul reprezintă votul publicului...înseamnă că votanții sunt doar din anturajul acestui copil și restul publicului a dormit!”

„Serios, pentru audiență punem un copil sa recite și asta a fost talentul, oricum nu înțelege tot din ce recită și asta nu este copilărie”.

„Este ce place romanilor! Amestecul religiei cu românismul exacerbat, împănat cu propoziții moralizatoare. Si cand te gandesti ce talente reale erau in finala (cei doi pianisti, ucrainienii, Veghiu, Oleg)...”

„Și care e talentul???? Dacă mergem în școlile primare găsim măcar 1, 2 copiii care recită poezii.

„A ,,deraiat ,,mult emisiunea asta. Talentul sa câștige talentul ....ceva ce nu poate face chiar oricine. Totuși felicitări.”

„Felicitări copil-geniu! De la început am avut încredere ca, tu vei fi câștigătorul. Felicitări și succese pe drumul lung al vieții.”

„Felicitări pentru sentimentul trezit din sufletul meu. Ești minunat.”

„Națiunea română va fi o țară prin excelență; de fapt este pentru că ne-au demonstrat toți concurenții din acest concurs. Celui mai mic și mai inimos îi doresc sănătate multă și felicitări pentru trezirea generală care a transmis o românilor.”

„Nu că nu ar fi meritat, dar cei din spatele lui, foarte inteligent, au pariat pe o categorie de public și victorie garantată, au câștigat. Pe români când îi atingi la sentiment, despre cele sfinte, îți atingi scopul negreșit .”

„N-am nimic cu copilul să-i dea Dumnezeu, Sănătate, dar de asta nu merge țara asta înainte tot timpul am știut să furăm, să facem numai manevre. Pentru că copilul ăsta nu zic că nu merita un loc, dar nici premiul întâi au fost mult mai talentați ca copilul.”

„A avea talent înseamnă a avea aptitudini remarcabile. Acest copil este inteligent, fără dar și poate. Însă, câștigarea marelui premiu, este total nejustificată.”

„Un copil GENIAL ! Felicitări părinților pt educație și mulțumim lui Dumnezeu pt astfel de copil ! Mult succes în viață, Rareș ! Poate vei rămâne la fel de perseverent în studiu și performanță !”

 „Este o mare diferența între talent, inteligenta și o buna memorie. Credeam ca emisiunea asta este despre talent.”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casa Memorială „Nicolae Iorga” marchează 152 de ani de la nașterea istoricului

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
53

Luni, 5 iunie 2023, aniversăm 152 de ani de la nașterea celui mai mare istoric român, Nicolae Iorga. Cu acest prilej, Casa Memorială „N. Iorga” din Botoșani, locul unde şi-...

Cum sunt batjocoriți mii de săteni din Botoșani. Blestemul apei și risipirea banilor

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
377

Deși au rețea de apă potabilă, localnicii dintr-o comună se chinuie fără apă de aproape trei decenii. De vină este o magistrală veche de alimentare pe care nu o schimbă nimeni. În plu...

Un medic botoșănean spune cum să te lași de fumat. Postul anti-tutun poate fi realizat în cinci zile

Sâmbătă, 3 Iunie 2023
536

Fumul de țigară conține aproximativ 69 de substanțe cangerigene. Tocmai de aceea medicii consideră fumatul unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru sănătate. Medicii DSP de la Botoșani spu...