Control cerut de prefect la contractul de deszapezire a drumurilor nationale

Control cerut de prefect la contractul de deszapezire a drumurilor nationale
Prefectul Costica Macaleti a spus ca se va cere o verificare a contractelor incheiate cu cei care trebuiau sa se ocupe de deszapezirea drumurilor nationale si sa asigure utilajele necesare pentru ca drumurile sa fie curatate.

In ultimele ore, aproape toate drumurile nationale din judet au fost inchise, iar cei de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri au fost nevoiti sa intervina pe drumurile nationale.

"Cei de la Drumuri Nationale, cu ce au avut, si-au facut treaba cum trebuie, dar nepregatiti din punct de vedere al contractelor, ca nu au avut freze suficiente. Voi cere o verificare a contractelor, ele sunt puse deja pe tapet. Ne-a prins nepregatiti pentru ca nu avem freze, cele pe care le are SDN sunt din alea usoare si merg mai greu sau vechi de pe timpul nu stiu cui", a spus prefectul.

Licitatia pentru deszapezirea drumurilor nationale din judetul Botosani a fost castigata de UMB Spedition, firma lui Dorinel Umbrarescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
5

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
47

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...