Controale la asociatiile de proprietari din municipiul Botosani!

Controale la asociatiile de proprietari din municipiul Botosani!
Compartimentul de specialitate din cadrul Primariei Botosani va face controale la asociatiile de proprietari de municipiu, in baza unei planificari.

Viceprimarul Viorel Iliuta a declarat ca pe langa verificarile programate, vor fi facute si controale inopinate sau la solicitarea altor institutii ale statului.

“Am intocmit un grafic de control la asociatiile de proprietari. Cu prilejul acestor controale, verificam in primul rand corectitudinea respectarii Legii 230, respectiv modul de afisare, informatiile continute de listele de plata. Incercam sa vedem legalitatea operatiilor, este un control pe linie financiar-contabila", a declarat viceprimarul Viorel Iliuta.

In municipiul Botosani sunt circa 100 de asociatii de proprietari.

De altfel, pe masa reprezentantilor Primariei ajung, aproape zilnic, sesizari de la cetateni, majoritatea fiind nemultumiti ca trebuie sa plateaca o cota parte pentru condominiu, catre societatea de termoficare, sau reclama modul de calcul al facturilor la apa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
352

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
494

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
612

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...