Controale în trafic la transportatorii de materiale lemnoase!

Controale în trafic la transportatorii de materiale lemnoase!
Poliţiştii Serviciului Ordine Publică – I.P.J. Botoşani au desfăşurat o acţiune în mediul rural, în scopul prevenirii şi combaterii abaterilor pe linia transporturilor de materiale lemnoase.

La acţiune au participat şi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Botoşani. Au fost legitimate peste 40 de persoane şi au fost efectuate verificări la 20 de agenţi economici.

De asemenea, au fost oprite în trafic şi supuse controlului 18 autovehicule. Poliţiştii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.210 lei.

A fost confiscată cantitatea de  6,723 mc material lemnos, în valoare de 4.200 lei, precum şi suma, în numerar, de 550 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
135

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
169

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...