CONTRAATAC DEMOCRAT-LIBERAL: Campanu, un politician la limita expirarii!

CONTRAATAC DEMOCRAT-LIBERAL: Campanu, un politician la limita expirarii!

CATALIN BUHAIANU: Campanu mai are o zbatere sau doua pana sa treaca la anonimat!

Deputatul democrat-liberal Catalin Buhaianu a criticat atitudinea liberalilor din aceasta saptamana, aducand, la randul sau, acuzatii grave senatorului Liviu Campanu.

Presedintele PNL Botosani a fost acuzat ca a desfasurat afaceri necurate care dateaza din perioada mandatului de deputat, dar si de faptul ca vrea sa preia controlul asupra spitalului din Ungureni, facand chiar presiuni asupra primarului din localitate.

"Acest circ mediatic este in persoana unui politician care este la limita expirarii, in persoana domnului Campanu, care mai are o zbatere sau doua pana sa treaca la anonimat. A dat dovada de o mare lasitate, atacand Institutia Prefectului si pe domnul Cristi Roman, prefectul judetului Botosani, in loc sa-si vada de activitatea sa parlamentara. Atacurile la adresa prefectului au un substrat putin mai adanc, probabil in inconsecventa pe care domnul Campanu o are. Se pare ca domnul Campanu are la baza multe afaceri necurate, pe care le-a facut pe durata mandatului sau de deputat", a declarat deputatul Catalin Buhaianu.

Parlamentarul democrat-liberal adreseaza si cateva intrebari senatorului Liviu Campanu.

"As pune trei intrebari domnului actual senator. De unde a avut bani sa achizitioneze casa de la Alfa Land, care insumeaza peste 200 de mii de euro. Apoi, l-as intreba de ce face presiuni asupra primarului din Ungureni, pentru a incheia un parteneriat ce vizeaza activitatea spitalului din comuna, oare are ca obiectiv sa puna mana pe acest spital? A treia intrebare este de unde a avut bani sa deschida o clinica privata, mai ales ca spunea ca venitul de parlamentar este unul modest, si va pot spune in calitate de fost si actual parlamentar: nu mi-am putut permite asemenea lux", a adaugat Buhaianu.

Ironic, deputatul democrat-liberal vrea ca Liviu Campanu sa-i spuna care este reteta de succes pentru a-si crea aceste privilegii, mai ales ca, potrivit deputatului Buhaianu, liderul liberalilor botosaneni s-a imbogatit dupa o reteta, si nu una medicala, dar pe care o poate banui, si cu siguranta, organele abilitate o vor deslusi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
337

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
137

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
400

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...