Continua schimbarile in randul directorilor de scoli!

Continua schimbarile in randul directorilor de scoli!
Schimbarile in randul directorilor de scoli, carora le expira detasarile la mijlocul lunii august, continua si in perioada urmatoare, sustin reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, acest proces urmand a se incheia pe data de 16 august.

La nivelul judetului Botosani ,14 directori si 6 directori adjuncti sunt cu concurs, insa si acestora le expira mandatele in lunile noiembrie-decembrie, anul acesta.

“Vrem sa asiguram corectitudine si transparenta pentru publicarea posturilor didactice si a catedrelor vacante. In calendarul de mobilitate, data de 16 august 2012 este cea pentru numirea cu detasare in interesul invatamatnului in functie de conducere, dar si in functie de indrumare si control, neocupate prin concurs", a spus Mihaela Hunca, inspector general al ISJ Botosani.

In cursul zilei de luni, in cadrul Consiliului de Administratie, 15 directori au fost inlocuiti, printre motivele care au stat la baza acestei decizii, in cazul unora, fiind si neimplicarea in pregatirea scolilor pentru noul an scolar.

“Am facut cu un pas mai repede aceste modificari in numiri pentru ca au existat si scoli in care interesul directorilor nu era cel adecvat pentru a asigura conditiile necesare inceperii noului an scolar, si aici ma refer inclusiv la amenajarea salilor pentru clasele pregatitoare si dotarea acestora cu mobilier adecvat", a precizat inspectorul general al ISJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
47

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
30

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
33

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...