Continuă războiul dintre Țurcanu și Huncă. Petițiile din județ vor ajunge la ministrul Educației, spune șeful CJ!

Continuă războiul dintre Țurcanu și Huncă. Petițiile din județ vor ajunge la ministrul Educației, spune șeful CJ!
Mai mulți profesori de la Școlile 13 și 16 din Botoșani, unități în cazul cărora există o propunere pentru a fi comasate, au semnat o petiție pe care au trimis-o Consiliul Județean Botoșani.

De asemenea, președintele Consiliului Județean a declarat că a primit mai multe telefoane de la cadre didactice din tot județul, dar și de la primari, care, spune Țurcanu, sunt nemulțumiți de modul în care Mihaela Huncă conduce Inspectoratul Școlar Județean și măsurile pe care aceasta le ia.

"Am primit un material, dar am fost sunat și de foarte mulți profesori din județ, care mi-au spus că nu sunt mulțumiți de modul în care sunt abordați, nu vor să fie pioni pe o moșie. Sunt nemulțumiți că inspectorul general de la ISJ nu îi consultă, spun că se convoacă Consiliu de Administrație și ei nu sunt întrebați. Am primit telefoane și de la primari, care la rândul lor au fost sunați de profesori. Au spus că au mai fost inspectori, dar ca acum nu s-a mai întâmplat", a spus Țurcanu.

Președintele CJ a precizat că toate materialele și petițiile primite de la profesori vor fi înaintate și ministrului Educației, dar și vicepremierului Daniel Chițoiu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
13

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
141

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...