Continuă căutările în Prut, bărbatul dispărut vineri la amiază nu a fost găsit!

În ajutorul pompierilor din Botoșani au venit și scafandrii din Iași și Neamț. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a intrat în apa Prutului vineri la amiază și nimeni nu l-a mai văzut ieșind la mal.

Bărbatul dispărut în râul Prut nu a fost găsit. Căutările au fost sistate vineri seara, începând cu ora 23:00, operațiunile fiind reluate în această dimineață.

Amintim că vineri, la prânz, pompierii au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a intrat în apele râului Prut, în localitatea Ripiceni, și nu a mai ajuns la mal.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești și Detașamentului Botoşani, cu două bărci, o ambulanță SMURD și echipa de scafandri. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul Inspectoratelor pentru Situații de Urgenţă Iași și Neamț, pentru a completa echipa de scafandri.

Până la sosirea acestora la fața locului, pompierii efectuează căutări cu bărcile. Misiunea a fost îngreunată de curenții puternici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...