Contestaţii mai puţine la Cabinetul de expertiză de la Casa de Pensii

Contestaţii mai puţine la Cabinetul de expertiză de la Casa de Pensii
Schimbarea medicului de la cabinetul de expertiză medicală de la Casa Judeţeană de Pensii a dus la scăderea numărului contestaţiilor depuse de pacienţi după examinare.

Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii, în anul 2011, până pe în luna iunie, când Liliana Teodoriu a fost arestată de oamenii legii, fiind acuzată de luare de mită, au fost înregistrate 112 contestaţii, cazurile fiind trimise spre reexpertizare la Institutul Naţional de Expertiză.

Din iulie şi până la sfârşitul anului 2011, au fost trimise spre reevaluare un număr de 70 de dosare, ca urmare a contestaţiilor formulate de pacienţi.

După ce atribuţiile de la Cabinetul de Exepertiză au fost preluate de medicul Viorica Carabulea, care este şi în prezent, numărul contestaţiilor a scăzut considerabil. În anul 2012 au fost 20 de contestaţii, iar în 2013 una singură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
172

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
124

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...