CONTAC: "A face partid la ora actuala e un risc, ii doresc succes lui Simirad"

CONTAC: "A face partid la ora actuala e un risc, ii doresc succes lui Simirad"

 CONSTANTIN CONTAC  

Fostul social-democrat Constantin Contac nu duce dorul politicii, declarand ca nu mai este interesat de niciun partid, urandu-i succes lui Constantin Simirad in formarea unei noi formatiuni. Contac si Simirad au infiintat impreuna Partidul Moldovenilor, care a fost apoi asimilat de PSDR. In ultima campanie electorala, ambii l-au sustinut deschis pe Traian Basescu.

"Nu voi face parte din noul partid al lui Constanin Simirad, eu raman independent si mai putin politic. A face partid la ora actuala e un risc! Nu se mai poate face un partid la ora actuala, chiar daca Simirad incearca, eu ii doresc succes. Acum partidele sunt in curs de desfiintare, nu pe infiintare, nu mai asculta nimeni, increderea in partide e total compromisa in Romania", a precizat Constantin Contac. 

Contac exclude, totodata, si posibila sa aderare la PD-L.

"Nici la PD-L nu voi trece, eu am avut o optiune pe care am spus-o deschis, fara sa ma ascund, nu voi fi membru nici la PD-L, pentru ca se incurca treburile. Mai bine stau deoparte si privesc. Nu-mi mai trebuie partide", spune Constantin Contac, fostul lider al social-democratilor botosaneni spunand ca un partid nou nu are nicio sansa in Romania.

"Indiferent cine ar vrea in tara asta sa mai faca un partid, nu mai poate sa mai aiba rezultate. Nici partidele care sunt nu mai au putere, dar de un partid nou nici nu se poate vorbi, sa mai fie o forta, sa ajunga la putere, ar dura o vesnicie!", conchide Contac.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
58

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
15

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1711

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....