Contac despre revenirea în PSD: Improbabila, dar nu imposibila!

Contac despre revenirea în PSD: Improbabila, dar nu imposibila!

 CONSTANTIN CONTAC  

Fostul lider al PSD Botoşani crede că doar Cristian Diaconescu ar putea salva partidul din dezastrul în care l-a aruncat Mircea Geoană.

Exclus din PSD şi ajuns susţinător al lui Traian Băsescu în campania prezidenţială, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac, a declarat pentru Realitatea.net că nu exclude total o revenire în partid, dar că aceasta este puţin probabilă: "Ar trebui să se reformeze toată organizaţia Botoşani pentru asta. Nu cred că se pune problema".

În schimb, Conţac are un favorit: pe Cristian Diaconescu. Mai precis, pe "Cristi".

"Eu sunt adeptul lui Cristi Diaconescu. Sper să fie înţelegere din partea lui Năstase şi Mitrea şi să-l ajute. Eu m-am gândit la o formulă de echipă. Lui Cristi nu are ce să i se reproşeze nimic".

Fostul lider al PSD nu uită de răul pe care i l-a făcut Mircea Geoană.

"M-a dat afară din partid pentru că am scăzut de la locul 1 la număr de voturi pe ţară la locul 4. Eu cred că domnul Geoană va pierde, iar dacă nu, va fi vai şi amar. E dezastru altfel!".

La inceputul acestei luni, Constantin Contac declara, pentru Stiri Botosani, ca nu mai este interesat de politica, excluzand, totodata, si posibila sa aderare la PD-L.

"Nici la PD-L nu voi trece, eu am avut o optiune pe care am spus-o deschis, fara sa ma ascund, nu voi fi membru nici la PD-L, pentru ca se incurca treburile. Mai bine stau deoparte si privesc. Nu-mi mai trebuie partide", spunea la inceputul lunii ianuarie 2010 Constantin Contac, fostul lider al social-democratilor botosaneni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
25

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
157

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...