Consiliul National de Coordonare al PD-L se intruneste astazi, la Bucuresti

Consiliul National de Coordonare al PD-L se intruneste astazi, la Bucuresti
Astazi, de la ora 11.00, la Palatul Parlamentului, are loc sedinta Consiliului National de Coordonare al PD-L. De la Botosani participa o delegatie formata din 12 persoane.

La Colegiul Director desfasurat in luna martie au fost aprobate modificari la statutul partidului, care vor fi supuse aprobarii CNC si in baza carora se vor desfasura alegerile interne din partid.

"CNC convoaca Conventia Nationala a PDL, unde se va alege noua echipa de conducere a partidului. Pe 9 aprilie este votat si statutul PDL si vom aproba regulamentul privind organizarea, desfasurarea si conducerea activitatilor organizatiilor locale si judetene. Noi deja ne-am facut un calendar pentru alegerile interne la nivel de judet. De pe 9 pana pe 30 aprilie avem obligatia sa facem alegeri in tot ce inseamna sectii de votare in judetul Botosani. Apoi, intre 1-16 mai, vor avea loc in comune, orase si municipii. Suntem singurul partid care face alegerile normal, de jos in sus, de la organizatia de baza pana la presedinte, nu cum au facut celelalte partide", declara in urma cu o saptamana Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Reprezentantii Organizatiei PDL Botosani au spus ca noutatea din statutul partidului este ca pana pe 30 mai vor fi infiintate organizatii de Colegii electorale, astfel ca, din cele spuse de Flutur, cei care vor conduce aceste Colegii isi depun candidatura pentru Parlamentul Romaniei in 2012.

In luna iunie vor avea loc alegeri si pentru Biroul Politic Judetean, pentru presedintele organizatiei judeteane, iar intre 1-15 iulie vor avea loc alegeri nationale.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
286

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
333

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
272

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...