Consiliul Judeţean încă nu a primit bani pentru merele elevilor!

Consiliul Judeţean încă nu a primit bani pentru merele elevilor!
Elevii din şcolile botoşănene pot doar să viseze în acest moment la merele pe care ar fi trebuit să le primească încă din luna noiembrie, în cadrul unui program derulat cu fonduri guvernamentale.

Până la finele acestei săptămâni, Consiliul Judeţean va desemna câştigătorul la licitaţia organizată în vederea atribuirii contractului pentru distribuţia merelor în unităţile de învăţământ, dar chiar dacă va fi încheiată şi această procedură nu există bani.

Suma ce ar fi trebuit alocată judeţului Botoşani pentru acest program se ridică la 1,1 milioane de lei.

Trei societăți înscrise la licitaţie sunt din județul Botoșani, respectiv Spicul Dorohoi, Lival și Five Continents și una din Cluj, Logistic Media Pop Art.

Nu avem încă fonduri. Nu există Hotărârea de Guvern. Într-o zi două vom desemna câştigătorul dar nu avem sumele alocate. În România este posibil orice, a spus Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean. 

Merele ar trebui să ajungă la elevii din clasele I-VIII, programul desfăşurându-se până în luna aprilie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...