Consiliile de Administratie ale celor sase spitale din subordinea CJ intra in legalitate!

Consiliile de Administratie ale celor sase spitale din subordinea CJ intra in legalitate!
Consiliile de Administratie ale spitalelor, votate in varianta acceptata de presedintele Consiliului Judetean, dupa ce PNL nu a mai beneficiat de sprijinul colegilor social-democrati, cum s-a intamplat la sedintele anterioare.

In sedinta extraordinara de joi a Consiliului Judetean, consilierii PSD nu au mai tinut cont de alianta cu PNL, si au votat pentru proiectul de hotarare depus de presedintele CJ, de aprobare a unor alti membri pentru Consiliile de Administratie a spitalelor din subordinea CJ, fiind vorba de functionari publici, si nu de oameni politici.

"Astazi am votat in spiritul si litera legii, am verificat materialul inaintat de Institutia Prefectului, dispozitiile legale, ordonantele si, in urma consultarii cu colegii, am votat in consecinta. Pana la urma este foarte importanta calitatea actului medical si noi, PSD, am votat in consecinta", a precizat consilierul judetean PSD Narcis Stefan.

Acest proiect a fost votat pentru aprobare de 12 consilieri judeteni, iar impotriva de sase consilieri PNL, inregistrandu-se si trei abtineri.

"Consider ca o structura care va asigura managementul institutiilor sanitare ar trebui sa fie o structura flexibila si functionala. Nu pot sa spun nimc despre alianta PSD+PNL, amendamentul depus de noi la sedinta anterioara a fost lucrat impreuna cu PSD, astazi am constatat si eu faptul ca, desi si la mapa anterioara exista dispozitia domnului presedinte, colegii nostri au avut o alta opinie, eu chiar nu-i inteleg si asta a fost", a spus Catalina Lupascu, vicepresedintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
19

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
269

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...