Consilierul președintelui CJ, care a distrus cinci mașini, și-a dat demisia!

Consilierul președintelui CJ, care a distrus cinci mașini, și-a dat demisia!

Andrei Leonte

Consilierul președintelui Consiliului Județean Botoșani, Andrei Constantin Leonte, și-a înaintat demisia din funcția pe care o deține, în urma incidentului în care a fost implicat sâmbătă dimineață.

De asemenea, acesta a renunțat și la calitatea de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(ATOP) Botoșani.

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a luat act de demisia acestuia, se precizează într-un comunicat al CJ.

Vă reaminitm că Andrei Leonte a avariat, sâmbătă dimineață, cinci autoturisme pe strada Sucevei, după ce s-a urcat băut la volan, având o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fugit de la locul accidentului și s-a întors la scurt timp pentru a recupera plăcuțele de înmatriculare de la mașina sa, dar a dat peste polițiștii chemați de un martor care a văzut tot ce s-a întâmplat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
10

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
43

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
49

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...