Consilierul personal al baronesei Emma Nicholson se afla in aceste zile in Botosani!

Consilierul personal al baronesei Emma Nicholson se afla in aceste zile in Botosani!
In aceasta dimineata, la Inspectoratul Scolar Judetean Botosani a fost lansat Concursul National de Dans "Impreuna pentru viitor", etapa regionala, in cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitala.

Cu acest prilej, a fost prezent la Botosani si Mur John Potter, director pentru educatie a Children’s High Level Group, fondator SNAC Romania si consilier personal al baronesei Emma Nicholson de Winterbourne.

Mur John Potter a sosit in Botosani pe 12 decembrie si va parasi judetul pe 15 decembrie, perioada in care va vizita Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva si cateva licee din municipiu, precum si cateva scoli din Dorohoi.

"Sunt foarte bucuros ca ma aflu la Botosani. Prezenta mea aici se datoreaza acestui program, care se desfasoara in licee, scoli gimnaziale si scoli speciale. Cei din judetul Botosani muncesc enorm de mult in cadrul SNAC, desfasurand foarte multe programe in care sunt implicati foarte multi copii. Este o mare placere pentru mine sa constat aceste lucruri, sa ascult, dar si sa invat de la botosanenii implicati in aceste actiuni", a declarat Mur John Potter.
 
SNAC – Strategia Nationala de Actiune Comunitara dezvolta si promoveaza activitatile de voluntariat realizate de catre elevi si cadre didactice in comunitatile locale din Romania pentru a facilita integrarea sociala a tuturor persoanelor dezavantajate.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
244

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
222

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
318

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...