Consilierul local Florin Ghiorghiţă a criticat activitatea Zonei Metropolitane. "Nu am văzut nimic concret"

Consilierul local Florin Ghiorghiţă a criticat activitatea Zonei Metropolitane. "Nu am văzut nimic concret"
Activitatea derulată de conducerea Zonei Metropolitane, de la înfiinţarea acestei structuri, respectiv începutul anului 2014, a fost aspru criticată de consilierul local Florin Ghiorghiţă.

Ghiorghiţă a spus că până acum nu a văzut niciun proiect concret, în condiţiile în care bugetul pe anul care tocmai se încheie a fost unul destul de consistent.

Consilierul local s-a împotrivit şi modificării organigramei Zonei Metropolitane, şefii acesteia solicitând înfiinţarea unui nou post în cadrul compartimentului proiecte. De asemenea, Florin Ghiorghiţă a mai sesizat faptul că la Zona Metropolitană sunt doar şefi, şi niciun post de execuţie.

“Nu am văzut nimic concret. Aveţi doi oameni pe compartimentul de proiecte şi doriţi înfiinţarea unui nou post. Deocamdată nici nu ştiu câte proiecte au fost făcute. Am văzut doar nişte discuţii, din raportul de activitate, iar din punctul meu de vedere, în condiţiile în care la sfârşitul anului 2014, având şi un buget destul de bun, nu am văzut niciun rezultat al activităţii conducerii Zonei Metropolitane, am rezerve pentru înfiinţarea unui nou post şi a unei contribuţii a bugetului local către Zona Metropolitană", a spus Florin Ghiorghiţă.

Directorul Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru, a precizat că bugetul alocat pe anul 2014 a fost doar pentru funcţionare, iar proiectele nu se pot face de pe o zi pe alta.

"Orice activitate, într-o instituţie nou-creată, are nişte paşi de urmat', a menţionat Catalin Olaru, directorul Zonei Metropolitane.

 

Spune-ne opinia ta