Consilierii judeteni ai PDL, nemultumiti de alocarea fondurilor din bugetul judetului pentru anumite manifestari

Consilierii judeteni ai PDL, nemultumiti de alocarea fondurilor din bugetul judetului pentru anumite manifestari
Consilierul judetean Catalin Flutur a atras atentia in cadrul sedintei de Consiliu Judetean, de vineri, ca la inceputul anului Executivul se plangea ca sunt probleme cu asigurarea resurselor financiare la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri si la Protectia Copilului, iar acum s-au gasit bani pentru a sponsoriza diverse manifestari din judet.

Este vorba de 100.000 de lei, alocati din bugetul Consiliului Judetean pentru organizarea Targului Judetean Agro-Zoo, de la Popauti, 20.000 de lei pentru Zilele comunei Manoleasa si 40.000 de lei pentru Zilele municipiului Dorohoi.

“Speram sa primeasca toate comunele care vor solicita ajutorul Consiliului Judetean. Imi aduc aminte ca intr-una din primele sedinte era o mare problema financiara la Consiliul Judetean, vizavi de banii pe care ar trebui sa ii aiba cei de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, nu acopeream in totalitate sumele macar pentru cheltuieli curente, de la Protectia Copilului. Chiar eram un pic speriat. Dar s-ar parea ca lucrurile merg inspre bine. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp, dar gasim sume pentru astfel de actiuni. Nu spun ca nu sunt importante pentru judetul Botosani, numai sa nu ne trezim ca am dat banii pe astea, iar la sfarsitul anului nu putem da salariil"e, a spus Catalin Flutur.

Presedintele Consiliului Judetean a spus ca si cetatenii de la sate merita sa aiba parte de distractie, si a dat asigurari ca bani pentru astfel de manifestari vor fi dati tuturor primariilor care solicita acest lucru, indiferent de culoare politica.

“Merita si oamenii sa asculte macar o data pe an Rapsozii. Daca dumneavoastra credeti ca botosanenii sunt facuti doar pentru munca si saracie, va inselati. Au dreptul si ei la sanatate si la un pic de distractie. Si asta vrem noi sa asiguram", a precizat Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
219

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
288

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
229

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...