Consilieri locali de la municipiu amenințați cu demiterea! "L-a amenintat ca daca nu trece la PSD il da afara de la ISCTR"

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, care este si liderul PNL Botosani, a precizat miercuri ca mai multi consilieri locali din Primaria Botosani au fost amenintati sa treaca la PSD, pentru a nu fi dați afară de pe funcțiile pe care le ocupă în anumite instituții. 

Acesta a adaugat ca demisia consilierului Marius Cristescu este cu semnul intrebarii.

"Sa-l ducem pe domnul Cristescu la detectorul de minciuni? Ii puneti dumneavoastra intrebarile pe care vi le dau eu in plic? Daca vrea lucrul acesta. Si atunci vedem cine sunt PSD-istii", a declarat Florin Turcanu.

Potrivit acestuia, consilierul local Ovidiu Luca a fost amenintat ca va fi demis atat el, cat si sotia lui, daca nu vor trece la PSD.

"Pe Ovidiu Luca, care lucreaza la I.S.C.T.R. (n.red. Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier), l-a chemat la Bucuresti si l-a amenintat, cu subiect si predicat, ca daca nu trece la PSD, il da afara pe el si pe sotia lui, care lucreaza la R.A.R (n.red. Registrul Auto Roman). Am dat un exemplu. Domnul de la taranisti (n.red. Corneliu Furtuna) e chemat in fiecare saptamana cu promisiuni din alea de jos in sus. Ai mei au fost chemati la toate colturile si la toate mesele, dar ei stau in bancuta lor", a mai spus Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești proaste pentru o categorie de șoferi fumători: Ce nu au voie să facă la volan!

astăzi, 13:16

Conform legii, fumatul este interzis în mașinile de serviciu și în vehiculele destinate transportului public. Dacă șoferul este prins fumând în timp ce conduce o mașină d...

A plătit 1000 de euro pentru un loc de muncă, dar a primit un document fals!

astăzi, 11:45

În cursul zilei de vineri, 11 octombrie a.c., în jurul orelor 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor ...

Județul Botoșani, exemplu de bune practici la nivel european! (foto)

astăzi, 11:18

Botoșani a fost singurul județ din Moldova care a avut reprezentare la nivel de Consiliu Județean și care a prezentat două modele de bune practici în cadrul celui mai important eveniment eu...