Consilieri locali amenintati cu revocarea, primarii tradatori invitati sa isi dea demisia: "Politica se face de obicei in campania electorala", le transmite Flutur!

Consilieri locali amenintati cu revocarea, primarii tradatori invitati sa isi dea demisia: "Politica se face de obicei in campania electorala", le transmite Flutur!
Consilierii locali care la alegerile parlamentare de duminica nu vor atinge targetul stabilit de partid vor fi revocati din functie, a anuntat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

De asemenea, liderul democrat-liberalilor a facut un apel si catre primarii PDL si a cerut celor care au tradat partidul si au trecut in cealalta tabara sa isi dea demisia de onoare.

Flutur a spus ca, in cazul in care vor fi primari care vor refuza sa isi dea demisia, vor fi organizate la anul referendumuri pentru demiterea lor.

"Din punct de vedere politic am avut o relatie buna in toata aceasta perioada cu organizatiile noastre de partid. Fiecare organizatie a primit un target, fiecare consilier local a primit un target, iar rezultatul il asteptam duminica noapte. Acei consilieri locali care nu isi indeplinesc targetul dat de organizatia judeteana vor fi revocati din functie. Ii vom scoate pe toti cei care nu au muncit si au tradat in aceasta perioada, pentru ca a fi om politic inseamna ca politica se face de obicei in campania electorala, dupa aia se dezbraca de haina politica si isi fac treaba administrativa. Le cer public primarilor care presati, amenintati sau mituiti cu bani publici, care nu isi vor indeplini norma data de partid sa isi dea demisia. Este o demisie de onoare, este un lucru absolut normal. Nu vrem sa le usuram noi munca si sa ii dam afara din partid", a spus Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
34

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
29

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
26

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...