Consilier local PSD către viceprimarul Cătălina Lupaşcu: "De ce va comportati in CL ca o anexa a PDL? Va simititi comoda avandu-l ca sef pe Florin Ghiorghita?"

Consilier local PSD către viceprimarul Cătălina Lupaşcu: "De ce va comportati in CL ca o anexa a PDL? Va simititi comoda avandu-l ca sef pe Florin Ghiorghita?"

Tereza Nica

După ce viceprimarul Cătălina Lupaşcu i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc să se trezească la realitate, un consilier local al PSD vrea ca viceprimarul liberal să răspundă la câteva întrebări legate de activitatea desfăşurată la Primărie.

  Redăm mai jos comunicatul transmis de Tereza Nica redacţiei Stiri-botosani.  

"Stimata dna viceprimar Catalina Lupascu,

  In calitate de consilier local ales sunt indignata de modul in care dvs ca si viceprimar, membru al Executivului Primariei intelegeti sa faceti politica si administratie.

De cand ati ajuns in primarie va tineti doar de scandaluri si de actiuni de imagine. Am rugamintea sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:

• Puteti enumera cateva realizari concrete de cand sunteti in aceasta functie si cu sprijinul nostru?

  • Credeti ca e normal sa va atacati in presa seful ierarhic aruncand acuzatii false doar pentru a muta atentia de la principala problema din CL si anume alianta de conjunctura PNL-PDL?

• Vi se pare fireasca alianta PNL-PDL in CL in conditiile in care cetatenii au votat USL? Nu e o inselare clara a electoratului? Mai puteti privi alegatorii in ochi?   • De ce incercati sa protejati directorii PDL suspectati de afaceri cu firme de partid PDL? Raspundeti public la aceasta intrebare va rog pentru ca evitati raspunsul de cate ori sunteti intrebata.

• Recunoasteti ca ati fost consultata pe parcursul elaborarii bugetului dintr-un spirit de corectitudine si fairplay al primarului iar in sedinta de CL v-ati comportat ca o veritabila Opozitie?

• De ce va comportati in CL ca o anexa a PDL asteptand de la liderul PDL semnalul pentru a vota? Va simititi comoda avandu-l ca sef pe Florin Ghiorghita? Chiar atat de jos ati coborat?

• Cum evaluati dvs activitatea primarului cand nu aveti o pregatire de specialitate si intelegere asupra fenomenelor economice si financiare?

Stiu ca nu veti raspunde acestor intrebari desi cetatenii care ne-au votat merita niste raspunsuri. In final va rog sa va treziti la realitate pana nu e prea tarziu si sa dati dovada de responsabilitate si maturitate! Circul regizat de dvs nu mai prinde la botosaneni! Oamenii vad si vor fapte, nu circ!

Tereza Nica, consilier local"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...