Consilier local indignat de locul unde a fost amplasat patinoarul

Consilier local indignat de locul unde a fost amplasat patinoarul
Locul în care este amplasat patinoarul, și anume pe esplanada Sălii Polivalente, vizavi de Secția de Pediatrie, îl nemulțumește profund pe unul dintre consilierii locali.

Social-democrata Andreea Buiuc s-a arătat chiar indignată și l-a luat la întrebări pe Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

Buiuc a spus că sunt și alte locuri în municipiul Botoșani unde ar putea fi amplasat acest patinoar, unul dintre acestea fiind în Centrul Vechi.  

 "De ce aveți această ambiție continuă și perpetuă a dvs. de a amplasa patinoarul în fața unui spital de copii, în contextul în care mie mi se pare o chestie ușor inumană. Nu vreau să vă jignesc, dar este un spital de copii și sunt situații în care copiii stau la geamuri, în preajma Crăciunului, și se uită la ceilalți copii cum se dau cu părinții pe patinoar, râd și se bucură de acel moment. Acest patinoar poate fi amplasat în Centrul Vechi, unde îmi doresc din tot sufletul ca acea zonă să fie revitalizată și să se facă ceva în sensul acesta. Dacă nu se poate în Centrul Istoric, deși s-a încercat o dată și mi s-a părut un proiect destul de reușit, de ce nu se face ca altădată în Parcul M. Eminescu, acolo unde sunt amplasate toate ornamentele de Crăciun? De ce să fim dispersați? Sunt indignată de poziționarea patinoarului în fața Spitalului de Copii", a spus Andreea Buiuc.

Directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement i-a transmis consilierului local că locul în care se amplazează pationoarul este stabilit printr-o Hotărâre de Consiliu Local. Cât privește amplasarea patinoarului în Centrul Vechi, acolo nu există vestiare.

"Mie îmi place România veselă, unde sunt părinți și copii care zâmbesc. Dvs. vreți o Românie tristă în care toată lumea este apăsată", a spus Eugen Țurcanu.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
19

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
66

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
148

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...