Consilier local, despre Revelionul in strada: “Au obligatia morala de a face acest lucru”

Consilier local, despre Revelionul in strada: “Au obligatia morala de a face acest lucru”
Consilierul local Eugen Turcanu sustine ca cei din Executivul Primariei trebuie sa organizeze Revelionul in strada, pentru ca este o obligatie morala pe care o au fata de cetatenii acestui oras.

In cadrul sedintei de Consiliul Local de luni, alesii PNL au cerut primarului sa scoata de pe ordinea de zi proiectul privind alocarea a 100.000 de lei pentru petrecerea de Revelion si au spus ca evenimentul trebuie organizat din sponsorizari.

In plus, Turcanu a criticat faptul ca primarul a retras si proiectul privind stabilirea taxelor si impozitelor locale, desi au fost facute amendamente care ar fi spirjinit oamenii de afaceri.

“Am avut de a face iarasi cu o sfidare a bunului simt si o bataie de joc la adresa botosanenilor. Consilierii PNL au facut tot ce au putut legal sa incerce sa sprijine mediul de afaceri prin acordarea unor facilitati fiscale privind taxele si impozitele locale lucru care s-a izbit de refuzul categoric al reprezentanilor PSD si al domnului primar care clameaza ca ajuta dar de fapt nu stie cum sa impovareze acesti agenti economici. Si faptul ca incearca cu forta sa finantam acest Revelion, despre care dumnealui spunea ca nu se poate face nimic fara sponsorizari si fara implicarea oamenilor de afaceri locali, pe care incercam sa ii sprijinim prin diferite mijloace. Ii doresc succes atat dumnealui cat si echipei de viceprimari sa realizeze acest Revelion. Au obligatia morala sa faca acest lucru, cu bani din sponsorizari si nu din bani publici", a spus Eugen Turcanu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
23

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
38

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
62

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...