Consilier local, despre dezastrul din Parcul Tineretului: "Să ajutăm victimele, în special familia nebunului care a distrus garsoniera..."

Consilier local, despre dezastrul din Parcul Tineretului: "Să ajutăm victimele, în special familia nebunului care a distrus garsoniera..."
Un consilier local a adus în atenție, miercuri, în plenul Consiliului Local, situația cetățenilor din Parcul Tineretului, care locuiesc în blocul unde în urmă cu mai bine de o săptămână un individ a provocat o explozie, în urma căreia mai multe apartamente au fost distruse.

Gheorghe Ursuleanu a cerut celor din Executivul Primăriei să identifice o soluție pentru a putea fi ajutate familiile care au avut de suferit de pe urma acelui incident.

"Vreau să aduc în atenție dezastrul din Parcul Tineretului, luand in considerare acest termen, poate Primaria sa gaseasca posibilitatea de finantare, sa ajutam acele victime si in special familia nebunului care a distrus garsoniera. Aveam dubii privind proiectul primarului cu fundatia, dar uite ca suntem pusi in situatia dificila de a gasi o cale legala, iar fundatia era o cale legala de a rezolva", a spus Gheorghe Ursuleanu, consilier PPDD.

Viceprimarul Cosmin Andrei a explicat că municipalitatea are cadru legal pentru acordarea unui ajutor financiar de 2.000 de lei doar familiei care deține apartamentul în care s-a produs explozia. Edilul a spus că nu s-a primit nicio solicitare din partea acestei familii până la ora actuală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
9

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
29

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
77

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...