Consilier local, contestat la Tribunalul Botosani!

Consilier local, contestat la Tribunalul Botosani!
Fostul viceprimar al municipiului Botosani, Eugen Turcanu, a anuntat, miercuri dimineata, ca a depus o contestatie la Tribunalul Botosani, cu privire la dobandirea calitatii de consilier local a lui Cristinel Bruma de la PP-DD.

Potrivit acestuia, Cristinel Bruma nu putea fi validat pentru aceasta functie, pentru ca nu exista cvorum in cadrul sedintei.

"In calitatea mea de consilier local, am facut o contestatie la Tribunalul Botosani, la sectia Contencios Administrativ si Fiscal, cu privire la dobandirea de consilier local a domnului Bruma Cristinel. Doi consilieri nu au fost in sala si din raportul de votare rezulta clar acest lucru, iar in minuta de sedinte scrie clar ca ei sunt in sala, dar s-au declarat ca nu participa la vot. S-a facut abstractie de acest aspect si a fost validata respectiva hotarare de Consiliu Local. Nu esti considerat prezent la sedinta daca nu-ti bifezi prezenta, nu se valideaza niciun vot daca nu apesi pe buton, nu ti se ia in calcul nicio interpelare de a ta, daca nu apesi pe buton si vorbesti la microfon.", a declarat Eugen Turcanu.

Consilierul local a mai precizat ca inainte de a face contestatie a depus o plangere la secretarul Primariei, Ioan Apostu, insa nu a primit niciun raspuns.

"Am facut plangere prealabila domnului secretar, dar nu a dat niciun raspuns. Cand am scos raportul sedintei, arata clar ca erau 47 % prezenta si nu 50+1%, a spus ca nu are nicio relevanta votul ala electronic. Nu pot sa inteleg. In cazul acesta sa decida instanta.", a spus Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
141

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
898

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
426

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...