Consilier local, batut mar de mai multe persoane! Barbatul a ajuns la spital - FOTO

Un consilier local din comuna Gorbanesti, judetul Botosani, a ajuns, joi seara, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost batut mar de mai multi indivizi.

Costel Roman, in varsta de 39 de ani, pastea oile pe o bucata de teren pe care a inchiriat-o in localitatea Batranesti si, potrivit martorilor, la un moment dat ar fi fost agresat de un barbat, impreuna cu fiii sai.

Consilierul local a fost lovit cu batele pe spate si peste cap.  O ambulanta a ajuns la fata locului si cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, dupa care l-au transportat de urgenta la spital.



Potrivit primarului comunei Gorbanesti, consilerul local a concesionat o bucata de teren pentru a paste oile, iar indivizii sustin ca acel teren le apartine, desi nu ar avea vreun act.

"Omul era plin de sange si l-a batut o familie intreaga, tatal si cu copiii lui. El era cu oile pe camp. Are niste teren de la niste proprietari, printre care si terenul meu, 40 de ari. Asta s-a dus la el si nu stiu ce discutii au avut, pentru ca domnul consilier era cam bulversat dupa ce i-au dat cu bata in cap. Ei s-au mai certat inainte, pentru ca familia asta nu-l lasa sa vina cu oile acolo. Pintilii asta pretinde ca-i terenul lui, dar el nu are niciun document", ne-a declarat primarul comunei Gorbanesti, Gica Iliescu.



Unul dintre fratii presupusilor agresori este inchis din anul 2012 pentru o crima. Petrica Pintilii, in varsta de 25 de ani, l-a ucis pe vecinul sau, Vasile Carligeanu, in varsta de 51 de ani, si a fost condamnat de magistrati la 8 ani de inchisoare.

"Acum doi ani unul dintre frati a comis o crima. Pintilii Petrica il cheama si a fost inchis", a adaugat primarul.

La Unitatea de Primiri Urgente Botosani a ajuns si fratele victimei, care a spus ca spera ca politia sa faca dreptate in acest caz. Barbatul sustine ca fratele sau a fost batut de sapte persoane.

Politia a fost sesizata si se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul, identificarea agresorilor si tragerea lor la raspundere.

Costel Roman este consilier local la Gorbanesti din partea PSD.

Citeste si: Opt ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis consateanul cu furca





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...