Consilier judeţean, despre unul dintre directorii din cultură: “Ar trebui să rămână repetent”
Claudia Luca Thursday, 26 March 2015 ActualitateAcesta a spus că după constatările făcute de Curtea de Conturi, directorul respectiv ar trebui să rămână repetent, făcând referire la Aurel Melniciuc, fostul director al Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale.
În urma evaluării activităţii manageriale, Melniciuc a primit nota 10. Verginel Vacariu s-a arătat mirat că s-a acordat notă maximă unui director în a cărui instituţie au fost găsite unele nereguli, referindu-se la acele deplasări în străinătate care i-au fost imputate lui Melniciuc, pe motiv că nu a avut acordul scris al ordonatorului de credite.
“Curtea de Conturi a găsit deficienţe, probabil a avut imaginaţie mai mare. Şi după ce a găsit Curtea de Conturi ar trebui să rămână repetent. Care este nota finală? Ce ar trebui să facă ca să ia 4? Dacă a făcut ceea ce a făcut şi are 10. Sau de la 10 se începe notarea?", a întrebat Vacariu.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, l-a informat pe consilierul judeţeanu că respectivele constatări au fost făcute de corpul de control al preşedintelui CJ, şi nu de către Curtea de Conturi.
Spune-ne opinia ta
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2024 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.38 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici